startup

PetsMeet

IT & Software

OPIS

The Pet Lovers Universe!

PetsMeet je globalna zajednica koja na jednom mestu okuplja sve ljubitelje životinja, vlasnike kućnih ljubimaca. Aplikacija je dostupna na Google Play i AppStore.

Kreiramo globalnu zajednicu koja će na jednom mestu omogućiti da se korisnici povežu medjusobno, ali i sa industrijom. Cilj nam je da na jednom mestu okupimo sve vlasnike kućnih ljubimaca, ljubitelje životinja, vlasnike Pet Shopova, Veterinare, Groomere, Pet friendly lokacije i slično.

Implementacijom svih funkcionalnosti običnom korisniku omogućili bismo da se poveže sa ostalim vlasnicima, deli i prati drugi sadržaj koji izbacuju korisnici, na lak način dodje do informacija kako i gde može dresirati svog ljubimca, lako pronadje izgubljenog ljubimca, pronadje partnera za ljubimca, lako, brzo i pouzdano dodje do informacija gde može kupiti ljubimca.

Koncept je osmišljen u dva modela običnih profila koje kreiraju vlasnici ljubimaca i biznis profila koje kreiraju kompanije partneri koje žele da imaju mogućnost lakog targetiranja ciljnih grupa i reklamiranje svojih proizvoda i usluga. Kroz ostvarivanje i dostizanje odredjenih dostignuca korisnici ostvaruju popuste na proizvode ili usluge kod naših partnerskih kompanija.

Cilj nam je da aplikaciju unapredjujemo i da u kasnijim verzijama implementiramo neka AI rešenja koja će omogućiti da korisnici dobiju još bolji utisak o tome da su deo jedne zajednice kojoj pripadaju i gde su prihvaćeni.

PetsMeet je mesto za Vas i Vašeg ljubimca, mesto gde možete deliti slike ili reelse.

PetsMeet

place

Kragujevac

·

website

https://www.tenacity.rs/projects.html

email

office@tenacity.rs

facebook instagram twitter linkedin
O firmi

INDUSTRIJA

IT & Software

BIZNIS MODEL

B2C&B

GODINA OSNIVANJA

2022

FAZA

MVP

INVESTICIJA

Trazi Investiciju

BROJ ZAPOSLENIH

1-10

Trazi Investiciju

Tim

member

Nikola Milanovic

CEO and QA tester
member

Branko Ilic

Mobile developer
member

Aleksandar Milutinovic

ML engineer, devops

Otvorene pozicije