startup

Smart Office

Beograd

OPIS

Pioniri coworking koncepta u Srbiji.

Ovaj prijatan kancelarijski prostor ima 30 stolova i dve konferencijske sale i prilagođen je startup-ima, freelancerima, preduzetnicima i svima kojima je neophodan prostor za rad sa fleksibilnim uslovima korišćenja.

Pružaju virtuelna kancelarijska rešenja i ostalu podršku za poslovanje kao što su: pravne usluge, knjigovodstvene usluge, prevoz, prevodilačke usluge, konsalting iz oblasti PR-a, HR-a, web dizajna idr.

Njihova mašta ih je vodila do otvaranja prvog coworking prostora u Srbiji – Smart Office-a. Lociran u samom centru grada, njihov prijatan kancelarijski prostor sa 30 stolova i dve konferencijske sale je prilagođen poslovnim ljudima u pokretu, startup-ima, preduzetnicima koji rade od kuće, freelancerima, manjim timovima I svima kojima je neophodan funkcionalan, pristupačan prostor za rad sa potpuno fleksibilnim uslovima korišćenja.

Pružaju i virtualna kancelarijska rešenja i ostalu logističku podršku za poslovanje. Sama činjenica da su pioniri coworking koncepta u Srbiji čini ih veoma ponosnim, ali u isto vreme I odgovornim za njegov dalji razvoj.

Smart Office

place

Beograd

·

Knez Mihailova 33

website

https://smartoffice.rs/sr/

telephone

email

info@smartoffice.rs

clock

pon-pet

09-21

subota

09-17

nedelja

Zatvoren
facebook instagram twitter linkedin
Povlastice

Sala Za Sastanke

Virtuelna Kancelarija

Štampač I Skener

Cenovnik