startup

Office Me

Beograd

OPIS

OfficeMe je potpuno opremljen, urbani coworking prostor za vaš biznis kada vam je potrebno poslovanje bez dodatnih ulaganja i nepredvidvidljivih problema. Visoko kvalitetan prostor za vaš rad na dan, mesec ili duži vremenski period.

OfficeMe lociran na Novom Beogradu, u poslovnoj zgradi Belgrade Office Park-a, je coworking prostor koji okuplja preduzetnike, honorarce, freelancer-e, firme i organizacije kojima je neophodan inovativan prostor sa fokusom na coworking-u i zajednicu. Prostor koji objedinjuje poslovnu klimu i aktivno socijalno druženje, formiran sa ciljem da pomogne korisnicima u svakodnevnoj rutini, a da pritom ostanu povezani. Raznolikost njihovih korisnika omogućava učenje jednih od drugih, izgrađujući saradnju, jačajući lične i profesionalne veštine.

Networking je jedna od glavnih karakteristika i prednosti coworking prostora. Pri razvoju kako startapa, tako i tradicionalnog poslovanja novi kontakti su uvek dobrodošli. Moguće je pronaći saradnika ili potencijalnog klijenta jer će nekome zatrebati pomoć upravo iz vaše oblasti poslovanja. Posao od kuće vam neće nuditi mogućnost upoznavanja, maksimalnu produktivnosti i posvećenosti kao što će to biti slučaj sa coworking zajednicom.

Office Me

place

Beograd

·

Đorđa Stanojevića 12

website

https://www.office-me.com/

telephone

email

info@office-me.com

clock

pon-pet

00-24

subota

00-24

nedelja

00-24
facebook instagram twitter linkedin
Povlastice

Parking

24/7 pristup

Sala Za Sastanke

Kabine Za Razgovor

Virtuelna Kancelarija

Osveženje

Štampač I Skener

Cenovnik